fiat500-bzs 2010.09.27. 22:50

szakirodalom #1

A múlt héten, egy pesti utam alkalmával, megvásároltam a mondhatni elengedhetetlen műszaki kézikönyvet a kocsihoz. Természetesen a Haynes féle Fiat 500-as könyvről van szó, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. A neten elérhető nem teljesen legális PDF verzióban is, de egy igazi, jó minőségű példány mégiscsak hasznosabb a háznál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiat500.blog.hu/api/trackback/id/tr82328246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prepare 2013.05.17. 19:47:22

Szia! Nagy Fiat 500 rajongó vagyok jó magam is és régóta próbálom már megszerezni ezt a könyvet eddig sajnos sikertelenül.. Tudnál nekem segíteni hogy hol tudnám beszerezni? Nem feltetlenul kell hogy eredeti legyen jó lenne nekem fénymásolatban is (az interneten találtam egy "nem túl legális" pdf verziót ami meglehetősen rossz minőségű ezért próbálok valami jobbat keresni :). Válaszodat előre is köszönöm. Üdv.
süti beállítások módosítása